В Житомирській області розпочато висунення претендентів на здобуття премії імені Івана Огієнка

В Житомирській області розпочато висунення претендентів на здобуття премії імені Івана Огієнка

22.01.14 09:05 0 888
З 15 січня 2014 року здійснюється висунення претендентів на здобуття щорічної премії імені Івана Огієнка. Премія заснована з метою вшанування видатного українського вченого-мовознавця, письменника, перекладача, педагога, державного та церковного діяча, уродженця містечка Брусилова Івана Івановича Огієнка – митрополита Іларіона (1882-1972 рр.).

Премія присуджується за заслуги у розвитку національної духовної культури, утвердження української державності, міжнаціональної та міжконфесійної злагоди у номінаціях: «Література», «Мистецтво», «Освіта», «Наука», «Громадська, політична та духовна діяльність» у розмірі до 3 тис. грн. у кожній номінації.

Реєстрація претендентів завершується 15 лютого 2014 р. на підставі надісланих або поданих у 2-х примірниках матеріалів до комітету з присудження премії імені Івана Огієнка (10014, м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 25, управління культури облдержадміністрації, комітет з премії Івана Огієнка).

Детальна інформація розміщена на сайті управління культури Житомирської облдержадміністрації www.ukt.zhitomir-region.gov.ua

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДСО в нічному ...
Наступна новина: Глава УГКЦ закликав владу ...

КОМЕНТАРІ