У Рівненській області з початку 2014 року рятувальники організували навчання правилам пожежної безпеки в побуті понад 1,5 тисячі селян

У Рівненській області з початку 2014 року рятувальники організували навчання правилам пожежної безпеки в побуті понад 1,5 тисячі селян

22.01.14 08:04 0 796
Протягом 17-20 січня працівники Зарічненського районного сектору та Державної пожежно-рятувальної частини №13 ГУ ДСНС у Рівненській області організували ряд заходів з пожежно-профілактичного відпрацювання населених пунктів Локницької, Нобельської, Кухченської, Кутинської, Кухітсько-Вільської, Морочненської, Омитської та Сенчицької селищних і сільських рад району. У ході відпрацювання фахівці Держслужби з НС спільно із представниками Зарічненського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та місцевих правоохоронців провели інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення під час подвірних обходів приватних житлових будинків, навчальних та дошкільних закладів, а також релігійних громад.

В першу чергу учасники рейду відвідали оселі багатодітних родин, одиноких пристарілих громадян та інвалідів. Також були проведені інструктажі з селянами, що перебувають на обліку в «групі ризику». Загалом в ході відпрацювання було охоплено 198 домогосподарств та проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки за місцем проживання з 948 жителями. Усім громадянам роздано протипожежну агітацію з основними вимогами пожежної безпеки в побуті.

З початку 2014 року фахівці рейдові групи Зарічненського району провели відпрацювання 11-ти сільських рад, під час яких охоплено 331 домогосподарство та проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил пожежної безпеки за місцем проживання з 1501 жителем.

ДПРЧ-13 смт. Зарічне
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Australian Open. Іванович ...
Наступна новина: Чернівці втретє візьмуть ...

КОМЕНТАРІ