ЧЕРЕЗ СКЛАДНІ ПОГОДНІ УМОВИ РІВНЕНСЬКИХ ВОДІЇВ ПРОСЯТЬ НЕ ВИРУШАТИ В ДОРОГУ

ЧЕРЕЗ СКЛАДНІ ПОГОДНІ УМОВИ РІВНЕНСЬКИХ ВОДІЇВ ПРОСЯТЬ НЕ ВИРУШАТИ В ДОРОГУ

22.01.14 15:06 0 998
Шановні водії! Через сильні снігопади на дорогах області - складна та небезпечна ситуація. 21 січня синоптики прогнозують складні погодні умови. У центральних, східних, Волинській та Рівненській областях очікуються сильні снігопади, хуртовини. На Прикарпатті, Вінниччині та у південних областях - місцями сильні опади, ожеледь, місцями сильна, у південній частині - місцями пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах країни ожеледиця.

Тому ДАІ звертається до водіїв, щоб під час різкого погіршення погодних умов, по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані.

Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом.

Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону. Не забувайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору, подбайте про запас палива.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: У Чернівцях відбувся ...

КОМЕНТАРІ