У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним поводженням з боєприпасами та вибухівкою

У Рівненській області інформація про скоєння злочинів пов'язаних з незаконним поводженням з боєприпасами та вибухівкою

22.01.14 08:41 0 860
За добу міліціонери викрили три факти незаконного зберігання вибухівки та боєприпасів. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України:

- Правоохоронці в кладовій кімнаті будинку 51-річного Віктора з Дубно виявили та вилучили пакет з речовиною світло-коричневого кольору, схожою на вибухову речовину «Тротил». Вага вибухівки становить близько 300 грам. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

- Міліціонери в помешканні 37-річного Олега жителя Дубровиці на полиці шафи виявили та вилучили 19 патронів калібру 7,62 мм. Потерпілий пояснив, що боєприпаси зберігав для власного використання без мети збуту. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

- В будинку 38-річного жителя Зарічненського району Петра міліціонери на полиці шафи виявили картонну коробку з патронами. Правоохоронці вилучили 100 патронів калібру 5,6 мм. Вилучене направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ