В Тернополі неправильно припарковані авто перешкоджають роботі снігоочисної техніки

В Тернополі неправильно припарковані авто перешкоджають роботі снігоочисної техніки

22.01.14 10:19 0 866
Міський голова Тернополя Сергій Надал підписав розпорядження про тимчасове обмеження руху великотоннажного транспорту та заборону паркування транспортних засобів на вулицях Тернополя, крім спеціально відведених місць для паркування. Розпорядження прийнято з метою забезпечення безперебійної роботи снігоочисної техніки.

«Враховуючи несприятливі погодні умови, з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, належного утриманню шляхово-мостового господарства, під’їзду спеціальної аварійно-рятувальної техніки та вивезення побутових відходів, було вирішено обмежити рух великотоннажного транспорту без антибуксових пристроїв на дорогах та вулицях Тернополя, що суміщаються з дорогами загального користування М-12, Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знамянка, М-19, Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, Р-41, обхід Тернополя та на інших вулицях міста з 21 січня при умовах снігопаду, ожеледиці на інших несприятливих погодних умовах, - прокоментував Сергій Надал. - УДАІ УМВС України в Тернопільській області має забезпечити контроль за виконанням даного розпорядження шляхом організації дорожніх постів на в’їздах в Тернопіль».

Крім того заборонено паркування транспортних засобів на вулицях та дорогах міста, крім спеціально відведених місць для паркування.

«Фури їздять на літніх колесах, відповідно в таку погоду мають бути і ланцюги інакше транспорт не проїде – за цим слідкуватиме ДАІ, - розповідає Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду. - Також коли прибирають місто багато автівок припарковані так, що снігоочисна техніка не має змоги проїхати, відтак ми прийматимемо рішення про евакуацію автомобіля і перевезення його на штрафмайданчик».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ