Міський голова Сергій Надал звертається до тернополян з проханням допомогти Майдану в Києві

Міський голова Сергій Надал звертається до тернополян з проханням допомогти Майдану в Києві

22.01.14 12:21 0 979
Шановні тернополяни!

Чимало наших земляків зараз в Києві - на Майдані, вони беруть участь у протестах. Закликаю всіх, хто залишається у Тернополі - допоможіть Майдану ліками, продуктами, теплими речами! Точка збору - намет на Театральному майдані. Передусім потрібні шапки, рукавиці, шкарпетки, шарфи, куртки, ліки від застуди, ліки і матеріали для перев’язування ран.

Вкотре звертаюсь до працівників міліції - не перешкоджати, а допомагати тернополянам добиратись до Києва, не виконувати злочинні накази, пам’ятати, що ви давали присягу на захист народу.

Я звертаюсь до Президента України з проханням скасувати закони, які були прийняті в ручному режимі 16 січня і таким чином створити передумову для діалогу. Подібне звернення вже прийняв мій колега міський голова Сум. Подібне звернення приймає міський голова Івано-Франківська. Ще до нового року міські голови зустрічалися в Тернополі і давали свої пропозиції виходу з цієї кризової ситуації. Я звертаюсь до мерів всіх міст України з проханням звернутись усім до Президента України з вимогою скасувати закони, прийняті 16 січня.

Міський голова Тернополя Сергій Надал

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ