У 2014 році на Волині будуватимуться 8 шкіл

У 2014 році на Волині будуватимуться 8 шкіл

23.01.14 16:33 0 981
У 2014 році на Волині триватимуть будівельні роботи на восьми великих освітніх об’єктах. Про це голова облдержадміністрації Борис Клімчук розповів в ході зустрічі з сільськими, селищними та міськими головами краю, говорячи про плани в галузі середньої освіти краю.

Цьогоріч продовжуємо будівництво школи в Любохинах (Старовижівський р-он), Житнівці та Олениному (Камінь-Каширський р-н), Білині (Ковельський р-н), і в Луцьку - школа № 27. Розпочались роботи і у селах Осівці (К.-Каширський р-н), Грем’яче і Башлики (Ківерцівський р-н), Межисить (Ратнівський р-н). Продовжимо спорудження ЗОШ ще у двох селах Гряди (Іваничівський р-н) і Головне (Любомльський р-н)».

Крім великих будівництв з нуля, триватимуть реконструкції та модернізації ряду інших менших об’єктів: чи то розширення дитсадків, чи то облаштування внутрішніх санвузлів.

Борис Клімчук повідомив, що облдержадміністрацією сформований перелік об’єктів, які фінансуватимуться з фонду регіонального розвитку державного бюджету. Остаточний розмір коштів буде відомо після його погодження у міністерствах.

До слова, у держбюджеті цьогоріч передбачено 237 млн грн з Фонду регіонального розвитку для Волинської області. Це - 107 млн грн, які розприділяються пропозиціями виконавчої влади безпосередньо регіону та 130 млн грн - на соціально-економічний розвиток окремих територій, за пропозиціями народних депутатів України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ