Про неприпустимість корупційних дій фахівців Міндоходів на Волині попереджали в ході 309 профілактично-роз’яснювальних заходів

Про неприпустимість корупційних дій фахівців Міндоходів на Волині попереджали в ході 309 профілактично-роз’яснювальних заходів

23.01.14 15:21 0 935
Співробітники управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Волинській області протягом 2013 року здійснили 309 роз’яснювально - профілактичних заходів задля запобігання корупційним проявам серед працівників органів доходів і зборів в області.

Окрім того, підрозділом внутрішньої безпеки вивчено та перевірено 183 кандидати, які претендували на вакантні посади у територіальні підрозділи Міндоходів у Волинській області

Як запевняють в УВБ ГУ Міндоходів Волині, активна протидія та профілактика корупційних ризиків та проявів – серед першочергових завдань.

Стратегія подолання корупційних проявів в органах доходів і зборів охоплює всі етапи роботи – від профілактики до виявлення і реагування на факти корупції, а профілактика корупційних ризиків лише допомагає усувати причини службових порушень і зловживань, - стверджують у ГУ Міндоходів Волині.

Разом з тим, минулого року співробітники управління внутрішньої безпеки здійснили 76 службових перевірок та внесли 9 подань керівному складу органів Міндоходів для вжиття заходів реагування за фактами виявлених порушень. Водночас 18 матеріалів щодо порушень чинного законодавства працівниками органів Головного управління Міндоходів у Волинській області та Ягодинської митниці при виконанні службових обов’язків, 14 із яких для прийняття рішення згідно ст.214 КПК України та 4 – для надання правової оцінки , скеровано до органів прокуратури .

З метою підвищення ефективності роботи із забезпечення законності у діяльності територіальних органів Міндоходів, своєчасного отримання необхідної інформації про неправомірні дії з боку працівників податкової та митної служби, про корупційні прояви волиняни можуть інформувати співробітників управління внутрішньої безпеки за службовим телефоном (0332) 777171, а також особисто звертатись за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4.

Відомості, викладені у Ваших як усних, так і письмових зверненнях будуть об’єктивно та своєчасно розглянуті у відповідності до вимог чинного законодавства.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ