Луцьке підприємство електротранспорту працюватиме за новим статутом

Луцьке підприємство електротранспорту працюватиме за новим статутом

23.01.14 14:32 0 1131
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Депутати Юрій Вега, Роман Романюк, Петро Савчук, Володимир Самуляк розглянули питання про хід виконання рішення міської ради від 20.04.2011 № 9/23 «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів». Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк розповів, що вищеназване рішення діє 1,5 роки. Систематично здійснюються рейди та перевірки закладів торгівлі щодо дотримання відповідних норм торгівлі спиртними напоями, про це управління звітує щокварталу. Це допомогло значно покращити ситуацію з названої проблематики. Управління розвитку підприємництва та реклами працює над новими правилами продажу спиртних напоїв у місті, які мають пройти усі необхідні регуляторні процедури. Вони передбачають певні обмеження торгівлі спиртним після 22 години. Начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Василь Марчишак додав, що за результатами перевірок було складено 24 адміністративні протоколи, оштрафовано продавців на 6 тисяч гривень та підприємців на 64 тисячі гривень. Є факти призупинення ліцензій на продаж спиртних напоїв неповнолітнім. Марчишак Василь Юрійович також поінформував про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за II–ге півріччя 2013 року. Він повідомив, що порівняно з 2012 роком у 2013-му Луцьку зменшилася кількість злочинів. Стовідсотково розкрито скоєння розбійних нападів та вбивств. Є певні проблеми з розкриттям крадіжок. Члени комісії взяли інформацію до відома.

Обранці громади також підтримали проекти рішень про внесення доповнень в додаток до рішення міської ради від 29.11.2013 № 48/24 «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2014 рік» та про надання права на отримання позик.

Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька» доповідав директор КП «Парки та сквери м. Луцька» Трикуш Анатолій Дмитрович. Він зазначав, що минулого року сесія міської прийняла рішення про надання 150 тисяч гривень для придбання трактора, який потрібен для діяльності підприємства. Придбати техніку у 2013-му не встигли, нове рішення потрібне для використання фінансового ресурсу цього року.

Депутати зі змінами підтримали проект рішення про затвердження статуту Луцького підприємства електротранспорту. Заступник міського голови Тарас Яковлев аргументував потребу прийняття нового статуту тим, що старий втратив чинність, не відповідає законодавству України. Новий складається із дев’яти пунктів, які допоможуть врегулювати взаємовідносини між засновником, дирекцією і колективом підприємства.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У 2014 році ПАТ ...

КОМЕНТАРІ