Волинь: підбито підсумки діяльності райвідділу УДСНС області за минулий рік

Волинь: підбито підсумки діяльності райвідділу УДСНС області за минулий рік

23.01.14 10:17 0 957
21 січня відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності Камінь-Каширського районного відділу УДСНС України у Волинській області за 2013 рік та визначення завдань на 2014 рік.

Керував нарадою заступник начальника управління з організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту УДСНС України у Волинській області полковник служби цивільного захисту Микола Кревський, присутні також представник Камінь-Каширської райдержадміністрації Дмитро Кузьмич та центру первинно медико-санітарної допомоги м. Камінь-Каширська Володимир Багнюк.

На засідання обговорювали безліч питань, серед яких і посилення контролю за станом забезпечення цивільної та техногенної безпеки об'єктів району, активізація проведення роз’яснювальної роботи серед населення району щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі, покращення стану боєготовності місцевої пожежної охорони району та створення нових підрозділів у новому році тощо.

У підсумку полковник служби цивільного захисту Микола Кревський дав позитивну оцінку діяльності рятувальників району та подякував особовому складу підрозділу за проведену роботу у 2013 році.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ