Волинь: підбито підсумки діяльності райвідділу УДСНС області за минулий рік

Волинь: підбито підсумки діяльності райвідділу УДСНС області за минулий рік

23.01.14 08:05 0 952
21 січня відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності Іваничівського районного відділу та ДПРЧ-18 УДСНС України у Волинській області за 2013 рік та визначення завдань на 2014 рік.

Засідання проведене під головуванням заступника начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації ДСНС України в області полковника служби цивільного захисту Анатолія Свірського за участі керівного складу, рятувальників та працівників районного відділу. У нараді взяв участь завідувач сектору з питань цивільного захисту райдержадміністрації Перто Гуліта.

Начальник Іваничівського районного відділу підполковник служби цивільного захисту Юрій Малка доповів про результати наглядово-профілактичної діяльності в сфері забезпечення належного рівня техногенної безпеки та цивільного захисту в районі, проаналізував стан реагування на пожежі та надзвичайні ситуації, а також стан кадрового забезпечення Іваничівського гарнізону протягом минулого року.

2013 року в районі проводився комплекс заходів щодо покращення в підрозділі організації служби, пожежегасіння, проведення аварійно-рятувальних робіт, підвищення боєготовності чергових караулів. Рятувальники району ліквідували 35 пожеж, здійснили 3 виїзди на аварії, провели 7 пожежно-тактичних навчань, 5 разів залучались до надання допомоги іншим службам. Завдяки оперативним діям вдалося зберегти від пожежі матеріальних цінностей громадян на суму понад 3 мільйони гривень.

Взимку минулого року рятувальники ДПРЧ-18 залучались до цілодобового позмінного чергування в пункті обігріву, брали участь у буксируванні автотранспорту із снігових наметів, ліквідації підтоплення грунтовими водами житлових будинків та присадибних ділянок с. Стара Лішня Іваничівського району.

Представник райдержадміністрації від імені керівників районної влади дав позитивну оцінку діяльності рятувальників району та зазначив, що працівники відділу забезпечують належну пожежну та техногенну безпеку в районі.

В підсумку заступник начальника УДСНС області Анатолій Свірський озвучив основні завдання Іваничівського районного відділу. Це, зокрема, проведення масово-роз’яснювальної роботи з населенням для запобігання пожежам та трагічним випадкам на них, забезпечення ефективної взаємодії із засобами масової інформації, підтримання високого рівня боєздатності підрозділу та недопущення випадків травматизму особового складу під час виконання службових обов’язків, попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій у 2014 році, здійснення контролю за додержанням суб’єктами господарювання чинного законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки об’єктів та подякував працівникам підрозділу за проведену роботу у 2013 році.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: діти ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ