При виконанні службових обов'язків у працівників ДАІ Луцька ознак алкогольного сп'яніння не виявлено

При виконанні службових обов'язків у працівників ДАІ Луцька ознак алкогольного сп'яніння не виявлено

23.01.14 09:29 0 1134
В інтернет-мережі з’явилася інформація про те, що «на координатора Автомайдану у Луцьку «наїхали» п’яні міліціонери».

Вчора об 11:45 на лінію 102 чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від 33-річного жителя обласного центру. Чоловік повідомив про те, що працівник ДАІ, котрий у місті Луцьк зупинив його транспортний засіб, не пояснив причини зупинки та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

На місце події відразу виїхав начальник відділення ДАІ Луцького МВ майор міліції Владислав Іщенко, котрий запропонував заявникові проїхати разом із державтоінспекторами в обласний наркологічний диспансер для проведення освідування.

У результаті, згідно з висновком лікарів, у працівників ДАІ, котрі перебували при виконанні службових обов’язків, ознак алкогольного сп’яніння не виявлено.

Окрім того, згідно з поясненнями заявника, державтоінспектори назвали причиною зупинки транспортного засобу операцію «Тютюн», однак не пред’явили документів, які б засвідчували її проведення.

Відповідно до наказу МВС України від 19.12.2013 №1247 «Про організацію проведення заходів щодо протидії кримінальним правопорушенням у сфері обігу тютюнових виробів», на території держави з метою виявлення фактів виготовлення та реалізації необлікованих тютюнових виробів із підробленими марками акцизного збору проводиться оперативно-профілактичний захід під умовною назвою «Тютюн». Зауважимо: згідно з діючими нормативно-правовими документами МВС, не передбачено надання учасникам дорожнього руху копій таких розпорядчих актів.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ