В Закарпатській області керівник Мукачівської ДАІ виступив з лекцією перед прикордонниками

В Закарпатській області керівник Мукачівської ДАІ виступив з лекцією перед прикордонниками

23.01.14 08:04 0 1000
«Дотримання правил безпеки руху на дорозі вбереже не одне людське життя», - з такими словами до працівників Мукачівського прикордонного загону звернувся начальник відділення ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції Томаш Дулов.

З метою попередження порушень Правил дорожнього руху та профілактики дорожньо–транспортних пригод, працівники ДАІ Мукачева постійно проводять бесіди та виступи у трудових колективах підприємств, установ та організацій.

Під час чергової такої зустрічі, на якій були присутні молоді працівники Мукачівського прикордонного загону, начальник ВДАІ Мукачева Томаш Дулов наголосив на необхідності неухильного дотримання Правил дорожнього руху. Ознайомив присутніх зі статистикою аварійності за минулий рік у місті Мукачеві та Мукачівському районі. Звернув увагу на основні ризики для учасників дорожнього руху у зимовий період.

У свою чергу прикордонників цікавили питання щодо змін у Правилах дорожнього руху, які стосуються підвищення штрафів.

Працівники ДАІ міськвідділу міліції вкотре закликають учасників дорожнього руху бути обережними на дорозі та пам’ятати, що дотримання Правил дорожнього руху - це в першу чергу ваше здоров’я та життя, а також життя та здоров’я інших людей.

Наталія Машіко

Мукачівский МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ