Закарпаття: на Виноградівщині відбулася виїзна нарада за участю правоохоронців

Закарпаття: на Виноградівщині відбулася виїзна нарада за участю правоохоронців

23.01.14 11:13 0 990
Нещодавно в с.Дротинці Виноградівського району відбулася виїзна нарада з метою вивчення проблемних питань населеного пункту та обговорення шляхів їх раціонального вирішення.

У нараді взяли участь голова районної державної адміністрації Михайло Кочіш, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівництво райвідділу міліції, представники організацій, установ, члени виконавчого комітету та депутатський корпус Дротинської сільської ради.

В.о. заступника начальника районного відділу-начальник міліції громадської безпеки майор міліції Ігор Бігорі проінформував присутніх про стан взаємодії міліції з органами самоврядування щодо охорони громадського порядку на території сільської ради та запропонував шляхи її покращення.

У своєму виступі він наголосив на необхідності налагодження дієвої співпраці дільничних інспекторів міліції з сільськими, селищними головами та головами громадських об’єднань населених пунктів району з метою подальшого забезпечення правопорядку та профілактики правопорушень.

Оксана Кобзаренко,

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: "Ворскла" у контрольному ...

КОМЕНТАРІ