В Закарпатській області берегівські правоохоронці виявили наркопритон

В Закарпатській області берегівські правоохоронці виявили наркопритон

23.01.14 09:21 0 933
Напередодні Свята Водохреща, берегівські правоохоронці «накрили» черговий, а у 2014 році перший в районі наркопритон. Молода мешканка міста разом зі своїм приятелем розважалися за допомогою марихуани.

Вечірньої пори до чергової частини Берегівського райвідділу міліції по телефону 102 надійшло повідомлення від мешканця міста Берегова про те, що, прогулюючись вулицею Грабовського в місті Берегово, він почув голосну сварку.

Оперативний черговий райвідділу міліції направив на місце пригоди слідчо–оперативну групу. Під час проведення перевірки було встановлено, що за даною адресою мешкає 26-річна Жужанна, у якої в гостях перебував 44-річний мешканець одного з населених пунктів Берегівщини на ім’я Павло. В останнього під час особистого огляду в кишені джинсів міліціонери знайшли марихуану.

Окрім того, в кімнаті на підлозі було виявлено та вилучено пристрій для куріння марихуани, так званий бульбулятор, з рештками марихуани. Що цікаво, у самій квартирі з меблів була тільки одна шафа та відро з землею та останками якоїсь рослини, яке самотньо стояло посеред кімнати...

Наркотичну речовину правоохоронці вилучили та направили до Науково– дослідного експертно–криміналістичного центру при УМВС області для проведення експертизи.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.317 Кримінального кодексу України (Організація або утримання місць для незаконного виготовлення та вживання наркотиків). За словами начальника Берегівського РВ УМВС полковника міліції Олександра Яцканича, організація або утримання місць для незаконного вживання чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а також надання приміщення з цією метою, карається позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ