В Закарпатській області мукачівські міліціонери переймаються безпекою дітей на дорозі

В Закарпатській області мукачівські міліціонери переймаються безпекою дітей на дорозі

23.01.14 14:49 0 937
За статистикою, торік на території м.Мукачева та Мукачівського району трапилось 27 ДТП, у яких 6 осіб загинуло та 39 травмувалось. Серед потерпілих були і діти віком 6–14 років.

Працівники ДАІ Мукачівського міськвідділу міліції нагадують пішоходам, що вони, як і водії, є учасниками дорожнього руху, а значить, мають не лише права, але й обов’язки.

На жаль, багато людей про це забувають, тому, поспішаючи у власних справах, часто переходять дорогу у невстановленому для цього місці, в безпосередній близькості від транспорту, що рухається. В зимовий період, коли світловий день короткий, а на дорогах через складні погодні умови часто недостатня видимість, пішим учасникам дорожнього руху вкрай важливо виділити себе на дорозі. Використання світлоповертаючих елементів дозволить водієві завчасно побачити пішохода на дорозі.

Шановні водії! Будьте відповідальними, дотримуйтеся Правил дорожнього руху! Адже від вашої поведінки залежить доля маленьких пішоходів.

Шановні батьки! Не залишайте без нагляду дитину на дорозі. Розкажіть їй про елементарні правила безпеки. Забезпечте світловідбиваючими елементами одяг дитини.

Змінити ситуацію з дитячим травматизмом на краще можна лише за умови взаємоповаги водіїв та пішоходів і виконання кожним своїх обов’язків.

Наталія МАШІКО,

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині колегія ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ