Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство 30-річної хмельничанки

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство 30-річної хмельничанки

23.01.14 12:03 0 924
Працівники Хмельницького міського відділу міліції затримали 35-річного жителя обласного центру, який убив свою співмешканку, а тіло спакував у господарську сумку і втопив у річці.

Тіло загиблої випадково знайшли двоє товаришів, котрі якраз підшуковували собі місце для купання на Водохреща. У воді, за кілька метрів від берега, юнаки побачили чималий пакунок. Сподіваючись виловити щось цінне, молодики доклали чимало зусиль, щоб витягти знахідку на берег. Але перше, що вони побачили, була … жіноча нога, яка висунулась із сумки. Приголомшені такою знахідкою, молоді люди одразу зателефонували до міліції.

Потерпілою виявилась 30-річна місцева жителька, яка вела дещо аморальний спосіб життя, незважаючи на те, що виховувала двох малолітніх дітей 3-ох і 10-ти років. До речі, особу жінки встановили доволі швидко, адже вона вже декілька днів перебувала в розшуку як безвісти відсутня.

Впродовж доби правоохоронці встановили й основного підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства. Ним виявився 35-річний співмешканець потерпілої, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.

Під час досудового слідства з’ясувалося, що причиною вбивства стала звичайна побутова сварка. Чоловік не витримав образ своєї співмешканки і в пориві гніву задушив її. Тіло він зачинив у одній із кімнат квартири, а сам, щоб не викликати підозри, розважався з друзями у сусідній. Більше того, ввечері душогуб спокійно забрав із садочка 3-річного сина загиблої і привів його додому, де лежало тіло матері хлопчика.

Наступного дня чоловік вирішив «прибрати» сліди жорстокого злочину. Придбавши велику господарську сумку, він склав туди тіло і на таксі відвіз до річки. Для певності обтяжив сумку камінням та скинув у воду. Сам же звернувся до правоохоронців із повідомленням про зникнення співмешканки.

Як повідомив начальник Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Василь Птащук, наразі чоловік перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального Кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ