Івано-Франківськ: в День Соборності – День Скорботи. Боротьба триває!

Івано-Франківськ: в День Соборності – День Скорботи. Боротьба триває!

23.01.14 09:21 0 959
22 січня в Івано-Франківську відзначили 95-річницю з нагоди Дня Соборності України. Біля пам’ятника діячам ЗУНР священики відправили панахиду за загиблими хлопцями у Києві на вул. Грушевського

Без співу та пісень, з чорними стрічками та жовто-синіми прапорами свободівці вшанували пам'ять українців, які трагічно загинули від рук правоохоронних органів у столиці у ніч на 22 січня.

Голова Івано-Франківської міської організації ВО «Свобода» Роман Онуфріїв зауважив, що, застосувавши силу проти українського народу, влада тим самим втратила свою чинність. «Влада, що почала застосовувати силу проти свого народу – вже не влада! Щойно я повернувся зі столиці і можу з упевненістю сказати: всі події, що проходять на вул. Грушевського – це пряма провокація уряду. Кров українців – на руках Януковича та його посіпак! Він заявляв про переговори? Ми побачили ту мову, якою він хоче вести ці переговори – це мова насильства та звірячих убивств», - підкреслив Роман Онуфріїв.

Депутат міської ради Михайло Сеньків закликали українців до гуртування та єдності. чи не найнеобхіднішою є віра в себе, в силу духу українського народу.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ