Івано-Франківщина: діти працівників Управління ДСНС в області відвідали садибу Святого Миколая на Косівщині

Івано-Франківщина: діти працівників Управління ДСНС в області відвідали садибу Святого Миколая на Косівщині

23.01.14 08:04 0 1006
Гарний зимовий подарунок отримали діти працівників Управління ДСНС в області.

17 січня за сприяння керівництва Управління, вони відвідали садибу Святого Миколая – одне з найцікавіших місць Прикарпаття, розташоване в селі Пістинь Косівського району. Огляд казкової Садиби розпочався з робочої кімнати Святого Миколая, де він відповідає на листи та виконує дитячі прохання. Дітей вразила кількість листів, адже тут їх понад 10 тисяч, і Миколай та його помічники мають дуже багато роботи.

На другому поверсі Садиби Святого Миколая розташована кімната-музей новорічно-різдвяної іграшки. Тут маленькі екскурсанти змогли побачити іграшки різних часів, деяким з них скоро виповниться майже сто років, тому було чому дивуватися і чим захоплюватися. В іншій кімнаті діти побачили, як колись люди вітали одне одного з Різдвом та Святим Миколаєм – тут багато різноманітних вітальних листівок, серед яких є дуже давні.

Далі діти побували у кімнаті відпочинку, в якій збуваються мрії та бажання. Потрібно тільки доторкнутися до подушок Святого Миколая та загадати бажання - це гарантія того, що воно обов'язково збудеться. І тому всі діти скористалися цією чудовою нагодою втілити свої мрії в життя.

Садиба Святого Миколай справила на дітей дуже гарне враження, адже це місце, де збуваються мрії та бажання, також тут постійно панує дух свята. Під стелею в кімнатах висять яскраві люстри, а по цілому будинку розвішані різнобарвні ліхтарики та скляні фігурки ангелів-охоронців. Також діти розповіли Святому Миколаю вірші та віншування і отримали від нього на згадку солодкі подарунки

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ