У Брюсселі та М'юнхені українці намагаються привернути увагу до ситуації в Україні

У Брюсселі та М'юнхені українці намагаються привернути увагу до ситуації в Україні

23.01.14 13:14 0 1025
21 січня 2014 року в Брюсселі біля Европарламенту відбувся мітинг із метою привернути увагу европейської спільноти до загострення політичної кризи в країні. Про це повідомив Координаційний центр роботи з українцями за кордоном при Штабі національного спротиву.

У мітингу взяло участь близько 200 осіб, переважно українці з Бельгії, Франції, Нідерландів. До мітингувальників вийшли европарламентарі, зокрема польські політики, та висловили свою підтримку українському національному спротиву. Учасники акції скандували "Слава Україні! – Героям слава!", "Диктатурі – ні!", виконували Державний Гімн України. Вони висловлювали своє обурення діями української влади, вимагали від Европарламенту санкцій проти українських посадовців.

На 31 січня у М'юнхені заплановано проведення мітингу під час конференції з безпеки. "Запрошуємо всіх на повноцінний великий Евромайдан у М'юнхені під час проведення конференції з безпеки з 31.01. по 02.02.2014, де провідні світові політики будуть обговорюватися питання Сирії та України", – йдеться у повідомленні організаторів. На мітинг планують приїхати громади з багатьох міст Німеччини, сусідніх країн, України та, можливо, опозиційні політики. Будуть прямі включення з Майданом у Києві.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Чернівці: У ...

КОМЕНТАРІ