У Львівській області у Червонограді місцеві мешканці пограбували дідуся

У Львівській області у Червонограді місцеві мешканці пограбували дідуся

23.01.14 17:57 0 1029
Червоноградські правоохоронці відкрили два кримінальних провадження відносно 46-річного місцевого мешканця, який викрав мобільний телефон у чоловіка з яким розпивав спиртні напоїти. Згодом було встановлено, що чоловік разом зі свої м знайомим пограбував 64-річного пенсіонера.

Червоноградські правоохоронці порушили одразу два кримінальних провадження відносно 46-річного раніше судимого місцевого жителя, який викрав мобільний телефон у 45-річного червоноградця. Потерпілий чоловік звернувся з письмовою заявою до міського відділу міліції в якій повідомив, що телефон зник під час розпиття спиртних напоїв із візуально знайомими йому людьми у нього на квартирі.

Відносно злодія правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк).

В ході проведених розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник також пограбував 64-річного пенсіонера. Зробив він це разом зі своїм 33-річним раніше судимим знайомим до якого і завітав в гості потерпілий. Під час розпивання спиртних напоїв чоловіки побачили у дідуся гроші, а коли вони вийшли на вулицю то застосувавши до нього насильницькі дії відкрито заволоділи його грошима в сумі 1400 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 КК України (Грабіж). Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ

ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Шаринг сервер нтв+

КОМЕНТАРІ