У Львівській області пять років позбавлення волі отримав самбірчанин за пограбування квартири

У Львівській області пять років позбавлення волі отримав самбірчанин за пограбування квартири

23.01.14 16:15 0 1019
Самбірські правоохоронці викрили чоловіка, який пограбував квартиру на суму 6000 гривень та викрав автомобіль власника помешкання.

Нещодавно Самбірський районний суд виніс вирок 26-річному мешканцю Самбірського району, який в стані алкогольного сп’яніння обікрав квартиру та викрав автомобіль власника помешкання.

Чоловік, в одному із населених пунктів Самбірськоого району, через підвальне приміщення проник у помешкання звідки викрав майно на загальну суму майже 6 тисяч гривень. До його рук потрапив порохотяг, монітор, програвач, чоловіча дублянка, шкіряна куртка та інші речі. У цьому ж помешканні він знайшов ключі від автомобіля, яким скористався, щоб поїхати в сусіднє село. По дорозі до села, чоловік не впорався з керуванням та заїхав у рів, пошкодивши тим самим автомобіль на суму 5 тисяч гривень.

За скоєне молодий чоловік поніс кримінальну відповідальність за ч . 3 ст. 185 КК України (Крадіжка) та ч. 2 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Суд визнав його винним у вчиненому та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з іспитовим терміном на два роки.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ