У Львівській області у Стрию встановили крадія, який обкрадав підвали житлових будинків

У Львівській області у Стрию встановили крадія, який обкрадав підвали житлових будинків

23.01.14 17:16 0 939
У Стрию 32-річний безробітний мешканець у пошуках легкого заробітку обкрадав підвали житлових будинків.

Днями до Стрийського міськвідділу міліції зателефонував 27-річний місцевий мешканець та розповів про крадіжку з підвалу. За словами заявника, близько 17 години він повертався додому і на вулиці неподалік від свого будинку запримітив незнайомця, який ніс у руках радіатор. Чоловік запідозрив, що незнайомець крадій і поцупив цю річ з його підвалу.

«Представники слідчо-оперативної групи міліції, котрі прибули на місце події встановили, що в підвалі заявника справді побував крадій. Він зламав навісний замок, проник у приміщення і поцупив звідти інструменти, дрібні металеві вироби та радіатор, на який і звернув увагу потерпілий. Молодий чоловік не розгубився та одразу повідомив про подію у чергову частину міськвідділу міліції, що дало змогу правоохоронцям впіймати зловмисника «за гарячими» слідами. Наразі встановлена його причетність і до інших кримінальних правопорушень», - повідомив заступник начальника міськвідділу міліції майор міліції Володимир Петрівський.

Відомості про вчинене внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Вчинене карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Ольга Марцинюк

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ