На Рівненщині дільничний врятував життя 3-річному хлопчику

На Рівненщині дільничний врятував життя 3-річному хлопчику

23.01.14 08:02 0 1063
Правоохоронець, побачивши дитину посеред дороги, ні секунди не роздумуючи, кинувся рятувати життя малюку, на якого рухався автомобіль.

Дільничний саме повертався до опорного пункту, коли побачив дитину на проїжджій частині дороги. Потрібно було швидко прийняти рішення, аби врятувати дитину. Міліціонер кинувся на дорогу, схопив хлопчика, та відскочив з ним на узбіччя.

— Я послизнувся і впав на бруківку, проте автомобіль, що рухався на маля поїхав далі, як ніби нічого й не бачив — говорить дільничний інспектор Рівненського МВ УМВС капітан міліції Микола Пирог. — За кілька секунд страшна небезпека була позаду. Хлопчик злякався і плакав. Спочатку навіть не говорив, як звати.

Правоохоронець заспокоїв 3-річного Костю і забрав його до опорного пункту. Уже коли були в теплому приміщені хлопчик почав розповідати, що пішов з татом та сестричкою до магазину, де й згубився.

Близько двох годин правоохоронці розшукували батьків. Малюк же в цей час дивився мультики, їв бутерброди та солодощі, якими його пригощали правоохоронці.

— Ми дякуємо капітану міліції за те, що врятував нашого сина,— говорить тато хлопчика,— якби не він нам навіть страшно подумати, що могло статися з нашою дитиною.

Сльози матері, слова вдячності батька, теплі обійми Кості, радість в очах правоохоронця, котрий ризикуючи власним життям врятував хлопчика — ось такий хепі–енд цієї історії.

Рівненський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ