у Рівненському міськрайонному управлінні ГУ ДСНС підбито підсумки службової діяльності за 2013 рік

у Рівненському міськрайонному управлінні ГУ ДСНС підбито підсумки службової діяльності за 2013 рік

23.01.14 12:27 0 929
22 січня у актовій залі аварійно-рятувального загону спеціального призначення відбулося підбиття підсумків роботи підрозділу за 2013 рік.

Участь у нараді, яка пройшла під головуванням першого заступника начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Сергія Крука, взяли представники місцевої влади, зокрема: заступник міського голови міста Рівне Олексій Хмилецький та перший заступник голови Рівненської районної державної адміністрації Анатолій Столярчук, голови селищних і сільських рад Рівненського району та особовий склад міськрайонного управління.

Перед початком засідання, запрошеним гостям було продемонстровано сучасну пожежно-рятувальну техніку, спеціальне обладнення та бойове спорядження рятувальників. Зокрема фахівці Держслужби з НС розповідали про тактико-технічні характеристики спецавтомобілів та навели конкретні приклади їх застосування у реальних ситуаціях. Присутні наочно пересвідчилися, що оперативно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС готові до виконання завдань за призначенням під час ліквідації надзвичайних подій характерних як осінньо-зимовому так і весняно-літньому періоду.

Потому за традицією нарада розпочалось відеофільмом, створеним на документальних кадрах роботи рятувальних підрозділів міськрайонного управління у минулому році. Лаконічно і водночас промовисто він ілюстрував усі складнощі роботи бійців ДСНС у боротьбі із стихіями та порятунком людських життів.

Із вступним словом до присутніх звернувся начальник Рівненського міськрайонного управління підполковник служби цивільного захисту Віктор Бабак, який доповів про результати службової діяльності підрозділу у 2013 році. Зокрема, він зазначив, що у минулому році для виконання завдань за призначенням пожежно-рятувальні підрозділи Рівненського міськрайоного управління здійснили 715 виїздів за сигналом «Тривога», що в середньому становить 2 виїзди на добу. Ліквідовано 275 пожеж, врятовано 19 громадян, у тому числі 6 дітей, не допущено знищення вогнем понад 140 будівель та споруд, 29 одиниць техніки, знешкоджено 2071 вибухонебезпечний предмет, 121 раз надавалася допомога населенню та під час різного роду ситуацій. На пожежах врятовано матеріальних цінностей на суму більше 7 млн грн. - це найкращий внесок у становлення та зміцнення економіки області. Жодна із надзвичайних ситуацій та подій не залишилася без відповідного реагування пожежно-рятувальних підрозділів, на 100% була забезпечена пожежна безпека при проведенні загальнодержавних заходів на території міста Рівне та Рівненського району.

В свою чергу, виступаючи перед колективом рятувальників, заступник міського голови міста Рівне Олексій Хмилецький підкреслив, що пожежно-рятувальна служба завжди була і залишається невід’ємною складовою безпеки міста та рівнян. Він пообіцяв вогнеборцям усіляку підтримку з боку міської влади, щодо вирішення проблемного питання у придбанні сучасної пожежної авто драбини для гасіння пожеж у будинках підвищеної поверховості.

Із словами вдячності до вогнеборців звернувся і перший заступник голови Рівненської районної державної адміністрації Анатолій Столярчук. Він подякував колективу Рівненського міськрайоного управління за професіоналізм та відданість службі. Наголосив на подальшу співпрацю та підтримку у створенні місцевих пожежних команд у населених пунктах району.

На завершення підсумкової наради перший заступник начальника Головного управління ДСНС полковник Сергій Крук та представники влади вручили цінні подарунки та грамоти найбільш досвічем рятувальникам.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Львівщині за 2013 рік ...

КОМЕНТАРІ