У Рівненській області вісім років проведе за гратами чоловік за вбивство знайомого

У Рівненській області вісім років проведе за гратами чоловік за вбивство знайомого

23.01.14 15:47 0 905
Днями вступив в силу вирок Дубенського міськрайоного суду Рівненської області стосовно 45 – річного чоловіка, обвинуваченого у скоєнні злочину, передбаченому ч.1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Чоловік проведе за колючим дротом вісім років.

Ще у березні минулого року 45-річний Олександр зайшов у гості до свого приятеля. Під час застілля між колишніми військовими розпочалася сварка. Конфлікт виник через проходження військової служби. Щоб з’ясувати всі незгоди вирішили вийти на сходову клітку. Олександр виходячи із квартири захопив із собою кухонного ножа. А далі все відбувалося за лічені хвилини. Дев’ять ударів ножем в область тулуба. 43-річний Олег помер на місті.

- За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), – зазначив начальник Дубенського МВ УМВС Володимир Качан. Як з’ясувалося, Олександр мав судимість за частиною 1 статті 286 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України – продовжує Володимир Качан, та був засуджений до двох років обмеження волі.

Тому суд приєднав не відбуту частину покарання за попереднім вироком до нового строку та остаточно призначив йому вісім років позбавлення волі.

Олеся ШЕВЧЕНКО,

Дубенський МВ УМВС України

В Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Мишленик – новий ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ