На Тернопіллі депутати-свободівці вимагають керівництво обласної міліції пояснити причину передислокації місцевих спецпідрозділів

На Тернопіллі депутати-свободівці вимагають керівництво обласної міліції пояснити причину передислокації місцевих спецпідрозділів

23.01.14 12:21 0 1019
Депутати Тернопільської обласної ради від ВО "Свобода" скерували депутатське звернення до начальника управління МВС України в області Віктора Сака з вимогою надати інформацію щодо передислокації спецпідрозділів обласної міліції Тернопільщини. Представники громади Тернопільщини просять повідомити: хто віддавав наказ про переміщення спецпідрозділів у Київ, причини цього та завдання, які ставлять перед структурними одиницями у цій ситуації, кількісний та персональний склад співробітників.

"До нас як до депутатів Тернопільської обласної ради звернулися жителі Тернопільщини з проханням з'ясувати, де перебувають зараз місцеві спецпідрозділи міліції, адже, за наявною інформацією, силовики відбули за межі області, ймовірно у Київ, з якою метою – не відомо. Громадяни бажають знати, які накази на разі виконують ці правоохоронці і чи діють вони в інтересах народу. Вважаю, що працівники обласного управління МВС мають негайно відреагувати на звернення і терміново надати відповідь. Спецпідрозділи повинні працювати тільки на благо громадян і сприяти їхній безпеці", – зазначив депутат Тернопільської обласної ради, голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

"В усієї громади Тернопільщини викликав обурення факт виїзду спецпідрозділів міліції у столицю в той час, коли українська нація бореться з режимом внутрішньої окупації. Це відбувається тоді, коли полковники Служби безпеки України б'ють вікна у будинку тернопільського активіста "Правого сектору", коли йдуть постійні телефоні погрози багатьом активістам Майдану. Замість розслідування злочинів, особовий склад МВС кидають на боротьбу проти власного народу. Репресивна машина, боячись падіння режиму, незважаючи на запевняння міліційного керівництва Тернопільщини, що жоден міліціянт більше не виїде в Київ, продовжує викликати із районних центрів Тернопільщини міліціянтів для подальшої їхньої передислокації в столицю.

Система, повністю узурпувавши владу, цинічно продовжує знущатися з українців. Тернопільці на запитання, поставленні під час зустрічей із міліцією, не отримують відповідей. Усе прикривається грифом "секретно".

Окупаційний режим готовий до застосування псевдо "зЕконів". Щоби зупинити це божевілля, потрібна термінова консолідація української нації і забезпечення в Україні реального народовладдя. В іншому разі громада вдасться до форм прямої влади", – зазначив депутат Тернопільської обласної ради Іван Друзь.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині зутріч з ...

КОМЕНТАРІ