У Тернополі затверджено проект бюджету

У Тернополі затверджено проект бюджету

23.01.14 11:29 0 1013
На засіданні виконавчого комітету було прийнято і затверджено проект бюджету на 2014 рік та програму соціально-економічного розвитку міста.

«Затверджено проект бюджету на 2014 рік – рекомендовано на розгляд сесії, - розповів міський голова Тернополя Сергій Надал. – На 2014 рік, бюджет на 14 відсотків є більшим, ніж минулого року, або ж на 119 млн. гривень. Понад 81 млн. гривень виділено на потреби ЖКГ – проведення капітальних ремонт доріг і тротуарів».

Також виділені кошти на капітальні ремонти придбання необхідних матеріалів для таких галузей як медицина, освіта, культура і спорт.

«Вже який рік держава ні копійки не виділяє ні на розвиток цих галузей ні на придбання матеріальних цінностей ні на проведення ремонтів, - зауважив Сергій Надал. - Понад 4 млн. гривень заплановано на медицину – для придбання нового медичного обладнання та проведення ремонтів, 3,7 млн. гривень для потреб освіти – ремонти та розширення мережі освітніх закладів в тому числі дитячих садочків. Майже 2 млн. гривень заплановано для культури та понад 700 тисяч гривень на спорт. Хочу наголосити, що при потребі 13 млн. гривень на спортивну газель у місті, держава профінансувала 3 млн. гривень – решта ж витрат лягає на плечі місцевого бюджету».

6 млн. гривень попередньо закладено для фінансування позашкільних закладів – дитячих гуртків та секцій.

«Прийнято також програму соціально - економічного розвитку Тернополя на 2014 рік, - підсумовує міський голова. – Ця програма передбачає ріст обсягів промислового виробництва, ріст продажу продукції та збільшення розміру середньої зарплати на 2014 рік до рівня 2750 гривень».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Львівщина отримала ...

КОМЕНТАРІ