У Тернополі вшанували пам'ять вбитих на київському Майдані

У Тернополі вшанували пам'ять вбитих на київському Майдані

23.01.14 14:04 0 947
На Театральному майдані молодь Тернопільської міської організації ВО "Свобода" та молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" запалили свічки скорботи, розставивши їх у формі тризуба. Активісти молитвою та хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих на столичному Майдані. До акції долучилися чимало тернопільців.

Цими днями у Києві пролилася кров учасників акції протесту. Зараз українці ціною життя виборюють краще майбутнє своєї держави. Усі небайдужі вшанували пам'ять загиблих, почепивши на державні стяги чорні стрічки на знак трауру, та закликали робити так само на прапорах адміністративних установ населених пунктів.

Те, що на Майдані відбулося кровопролиття, – трагічна подія, та передусім у цей нелегкий час ми не повинні панікувати, а маємо тверезо оцінювати ситуацію, триматися разом і бути єдиним мудрим народом зі спільною метою. Загибель громадян на акціях протесту – це ознака незборимості української нації і того, що для неї свобода Батьківщини понад усе. Хочеться вірити, що надалі фатальних випадків на Майдані не трапиться. Кожен українець прагне жити краще у своїй країні і має повне право вільно висловлювати власну думку", – заявили активісти "Студентської Свободи".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Інтернеті з’явився сайт ...

КОМЕНТАРІ