На Тернопіллі злодія, котрий обкрадав службові кабінети, викрили міліціонери

На Тернопіллі злодія, котрий обкрадав службові кабінети, викрили міліціонери

23.01.14 15:26 0 948
Потерпіти від крадія може будь-хто і будь-де. У цьому нещодавно переконалася жителька Збаража. Жінку обікрали на робочому місці. З її службового кабінету поцупили сумочку. Про факт крадіжки потерпіла повідомила працівникам місцевого райвідділу внутрішніх справ.

Міліціонери швидко розшукали любителя легкої наживи. Ним виявився 33-річний житель райцентру. Як з’ясувалося, протиправним чоловік займається не вперше – був неодноразово судимий за крадіжки.

До державної установи чоловіка привели справи. Та їх вирішення відійшло на другий план, щойно заглянув до робочого кабінету. В приміщенні нікого не було, а на стільці безпечно лежала жіноча сумочка. Руки потягнулися до чужого майна. Прихопивши сумку, непомітно вийшов зі службового приміщення. Вже на вулиці роздивився вміст краденого. Серед жіночого дріб’язку було те, що найбільше втішило крадія – понад тисячу гривень. Гроші швидко розтринькав на власні потреби.

Міліціонери встановили, що збаражчанка не єдина, кого обікрав підозрюваний. Постраждав від злодія ще один службовець. З його робочого кабінету зловмисник поцупив куртку, в кишені якої були сотня гривень та банківські картки. Скористатися останніми пробував не раз, проте ніяк не вдавалося вгадати числа пін-коду.

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до вчинення подібних протиправних діянь.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ