У Хмельницькому міліціонери закрили 3 підпільних гральні заклади

У Хмельницькому міліціонери закрили 3 підпільних гральні заклади

23.01.14 13:02 0 858
Працівники підрозділу по боротьбі з економічною злочинністю Хмельницького міського відділу УМВС України в області з початку нового року вилучили 56 «одноруких бандитів», 6 покерних столів та рулетку.

До гральних закладів, які здійснювали незаконну діяльність, потрапити могли лише добре перевірені постійні клієнти.

Відомості про факти викриття підпільних гральних залів внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), санкція якої передбачає штраф від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

За офіційними даними у 2013 році лише у місті Хмельницькому правоохоронцями сектору по боротьбі з економічною злочинність викрито та припинено діяльність 30 залів ігрових автоматів, вилучено близько 300 автоматів, 3 рулетки та 7 покерних столів.

Наразі правоохоронці встановлюють власників незаконного бізнесу, який уже давно заборонений у нашій державі, і в черговий раз попереджають охочих до протизаконного швидкого заробітку про кримінальну відповідальність.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатці оточили ...
Наступна новина: Жадан виступить на ...

КОМЕНТАРІ