В Луцьку депутати обговорюють питання, що вносяться на 52-у сесію міської ради

В Луцьку депутати обговорюють питання, що вносяться на 52-у сесію міської ради

27.01.14 09:51 0 795
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Участь у її роботі взяли Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Олександр Магеровський та Богдан Шиба.

Спочатку обранці громади заслухали інформацію начальника штабу Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігоря Ісакова про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку у місті Луцьку за ІІ-е півріччя 2013 року. Він зазначив, що у 2013 році до міського відділу надійшло 21542 заяви і повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події, що на 24 % більше, ніж у 2012 році (16361).

За його словами, у місті розкрито усі вчиненні вбивства, тяжкі тілесні ушкодження.

Ігор Ісаков зауважив, що проводилася активна робота щодо профілактики правопорушень.

Заслухавши інформацію, у депутатів виникли запитання до доповідача. Зокрема, їх озвучили Андрій Осіпов, Олександр Магеровський та Богдан Шиба.

Також члени комісії заслухали заступника прокурора міста Луцька Сергія Мазурка щодо стану законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності на території міста Луцька за ІІ-ге півріччя 2013 року.

Крім того, під час сьогоднішнього засідання було розглянуто питання: «Про розгляд подання прокурора м. Луцька від 27.12.2013 № 98-8214 вих.13 на рішення міської ради від 29.11.2013 № 48/162», «Про проведення громадських слухань з питань функціонування міських закладів охорони здоров’я», «Про зупинення дії рішення Луцької міської ради від 27.12.2013 №51/130», «Про звернення Луцької міської ради до українських суддів» та інші.

ж на своє засідання зібралися й члени постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження. Участь у її роботі взяли Роман Бондарук, Василь Гриб, Сергій Сівак. На засіданні розглянуто питання: «Про затвердження статуту Луцького підприємства електротранспорту», «Про поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька», «Про передачу на утримання малих архітектурних споруд та елементів благоустрою», «Про безоплатну передачу ДКП «Луцьктепло» теплової мережі до дитячого садка в 55-му мікрорайоні» та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ