За дії під час блокування Тернопільської ОДА відкрито кримінальні провадження

За дії під час блокування Тернопільської ОДА відкрито кримінальні провадження

27.01.14 19:01 0 828
23 січня близько 17 години перед початком блокування адмінприміщення, яке належить Тернопільській обласній раді, один із громадян приїхав на інвалідному візку та дерев’яною палицею, яку привіз із собою, розбив скло на вхідних дверях будівлі.

Як повідомляє Сектор зв’язків з громадськістю УМВС в Тернопільській області, працівники міліції, які здійснювали охорону громадського порядку, зробили зауваження громадянину. У відповідь на адресу правоохоронців посипалася нецензурна лайка та погрози. Останній намагався нанести міліціонерам тілесні ушкодження, порвав формений одяг.

Працівники міліції з морально-етичних міркувань не могли застосувати проти порушника-інваліда будь-які засоби фізичного впливу.

Відомості про даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 296 ККУ та розпочато досудове розслідування.

Цього дня ще один неприємний інцидент, під час якого потерпів працівник міліції, стався при блокуванні ТОДА. При спробі мітингувальників проникнути до приміщення, тілесні ушкодження було заподіяно одному із правоохоронців, який забезпечував охорону громадського порядку. Потерпілий за допомогою звернувся до медиків. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій потиличної ділянки голови та передпліччя. На даний час працівники міліції встановлюють обставини отримання потерпілим тілесних ушкоджень. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 ККУ.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ