У Рівному правоохоронці застерігають громадян не порушувати громадський порядок аби уникнути кримінальної відповідальності

У Рівному правоохоронці застерігають громадян не порушувати громадський порядок аби уникнути кримінальної відповідальності

27.01.14 10:43 0 683
Міліція занепокоєна тим, що окремі особи вчиняють низку правопорушень, пов’язаних із груповим порушенням громадського порядку, блокуванням державних установ, транспортних комунікацій тощо.

Зокрема, за фактом спроби захоплення будівлі Рівненської обласної державної адміністрації зареєстровано кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за частиною 1 статті 341 КК України.

Хочемо принагідно застерегти усіх хто має на меті й надалі порушувати Закон та спокій мирних громадян – за усіма такими фактами грубих порушень громадського порядку органами внутрішніх справ проводяться розслідування, а всіх причетних до вчинення злочинів буде притягнуто до встановленої законом відповідальності. За чинним законодавством такі дії караються обмеженням волі від трьох до п’яти років та позбавленням волі строком від трьох до шести.

Органи внутрішніх справ звертаються до усіх громадян не піддаватися на провокації, бути законослухняними та дотримуватися правопорядку.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Свобода" ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ