У Львівській області самбірчанин пограбував свого товариша

У Львівській області самбірчанин пограбував свого товариша

27.01.14 15:28 0 726
У Самборі чоловік викрав два мобільних телефони у свого товариша. Досвід показує, що у структурі крадіжок особистого майна людей, саме мобільні телефони входять до складу найбільш поширених предметів, які в першу чергу привласнюють злочинці.

До Самбірського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця, який повідомив, що у нього викрали два мобільних телефони. Потерпілий пояснив, що телефони пропали в той час, коли він знаходився на роботі. В результаті проведеної роботи дільничним було встановлено особу зловмисника, який привласнив вказані телефони, ним виявився його 40-річний товариш.

«Крадієм виявився 40-річний уродженець Запоріжжя. В даний час проживає у м.Самборі. У день здійснення ним крадіжки цей чоловік прийшов до свого знайомого на роботу і, вибравши зручний момент, викрав два його мобільні телефони. Він скористався тим, що потерпілий ненадовго відійшов зі свого робочого місця. Один мобільник зловмисник витягнув з шухляди у столі, а інший - забрав з полиці, розташованої під робочим столом . З привласненим майном крадій пішов геть», - розповів заступник начальника Самбірського міськвідділу міліції – начальника міліції громадської безпеки підполковник міліції Руслан Зазулькевич.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (Крадіжка). Дане правопорушення передбачає штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Ведеться досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

за матеріалами Тетяни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ