В Закарпатській області міліція Берегівщини працює стабільно і динамічно

В Закарпатській області міліція Берегівщини працює стабільно і динамічно

27.01.14 19:59 0 858
У цьому журналістів запевнив начальник Берегівського РВ УМВС полковник міліції Олександр Яцканич.

Днями з представниками місцевих засобів масової інформації, зокрема з журналістами районної газети «Вісник Берегівщини», міської газети «Берегово» та радіо «Пульс» зустрівся на прес-конференції начальник Берегівського райвідділу міліції, депутат обласної ради, полковник Олександр Яцканич.

Керівник охарактеризував криміногенну ситуацію в районі та роботу правоохоронців із розкриття та профілактики злочинів. Отже, торік в Берегівському РВ УМВС було зареєстровано 3866 заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. В Єдиному журналі досудових розслідувань зареєстровано 1413 кримінальних правопорушень, встановлено 200 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення, скеровано до суду 235 кримінальних проваджень.

В результаті вжитих профілактичних заходів на території Берегівського району торік не допущено таких видів злочинів, як зґвалтування та розбої.

Окрім того, виявлено 27 кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами, з незаконного обігу вилучено 5 обрізів, 4 одиниці нарізної зброї, 5 одиниць холодної зброї, одну гранату та 187 патронів.

Разом з тим, за минулий рік працівниками райвідділу виявлено та задокументовано 47 кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу наркотиків. З незаконного обігу вилучено 393 грами наркотичних речовин та 15 грамів психотропних речовин.

Полковник Яцканич наголосив і на проблемних питаннях, які існують у Берегівському райвідділі міліції. Серед них - кадрова недокомплектація слідчого відділення, що негативно відображається на загальній роботі Берегівського РВ УМВС.

Наприкінці зустрічі головний міліціонер Берегівщини відповів на численні запитання журналістів. Зокрема, представники ЗМІ цікавилися ходом розкриття резонансного для краю злочину – нищення невідомими вандалами хрестів на горі Керек. Начальник Берегівського райвідділу міліції запевнив, що даний злочин безперечно буде розкрито, а винні будуть відповідати перед Фемідою.

Олександр Яцканич запропонував проводити такі зустрічі і надалі, аби оперативно інформувати громадськість про криміногенну ситуацію в краї та роботу правоохоронців.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині заміри ...
Наступна новина: На позачерговій сесії ...

КОМЕНТАРІ