За фактом блокування автодороги

За фактом блокування автодороги "Львів - Краковець" розпочато кримінальне впровадження

27.01.14 12:21 0 722
Учора, 23 січня, близько 23-ї години, група людей заблокувала ділянку автодороги державного значення «Львів-Краковець» (34-й кілометр) біля міста Новояворівська. За блокування транспортних комунікацій 24 січня органами внутрішніх справ відкрито кримінальне впровадження за ч.1 ст.279 КК України.

Станом на 16.00 годину 24 січня рух транспортних засобів на цій ділянці дороги залишається обмеженим. Дії учасників акції спричинили утруднення в русі великовагового транспорту та створили значні незручності для мешканців довколишніх селищ та сіл, адже вантажівкам доводиться змінювати маршрут і їхати в об’їзд через населені пункти по дорогам з невеликою пропускною здатністю.

ДАІ звертається до учасників акції із закликом припинити порушення законодавства, дати можливість забезпечити вільний рух транспортних засобів. Нагадуємо громадянам, що від роботи транспорту залежить забезпечення життєдіяльності населених пунктів, у тому числі вчасна доставка до місць призначення медикаментів, продуктів харчування, оперативне прибуття за викликом автомобілів швидкої допомоги, пожежників, рятівних служб.

Прес-служба Департаменту

ДАІ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Радикально налаштовані ...
Наступна новина: Сергія Нігояна поховають у ...

КОМЕНТАРІ