В Чернігівській міській раді привітали переможців конкурсу «Студент – це круто!»

В Чернігівській міській раді привітали переможців конкурсу «Студент – це круто!»

27.01.14 11:28 0 664
Переможців конкурсу «Студент – це круто!» привітали в Чернігівській міській раді напередодні Тетяниного дня, що вважається святом студентів.

Згадуючи про історію свята, пов’язану з відкриттям Московського університету імператрицею Єлизаветою, перший заступник Чернігівського міського голови Сергій Андрос акцентував увагу, що той заклад створювався «для підготовки вчених синів держави». «Необхідно усвідомлювати важливу роль вищої освіти і якісної підготовки кваліфікованих спеціалістів у справі розвитку держави», - підкреслив він.

Проте саме свято 25 січня за традицією пов’язане з веселощами і студентськими гуляннями. «Коли ж іще жити яскраво і весело, як не в прекрасну студентську пору», - звернувся С. Андрос до учасників зустрічі, відзначивши, що теми попередніх конкурсів були більш серйозними, а тут віталися саме роботи з гумором та креативним підходом.

Свої творчі роботи – есе та відеоролики – представили студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка, Чернігівського національного технологічного університету та Українсько-Російського інституту в м. Чернігові. За словами учасників, вони не прагнули до перемоги, а намагалися виявити свою небайдужу позицію і донести свої думки й ідеї до організаторів конкурсу та студентської молоді.

Лауреати були відзначені преміями та грамотами, а на фоні прапорів держави і міста всі учасники передсвяткової зустрічі сфотографувалися на згадку.

Конкурс проводився за підтримки першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса та секретаря Чернігівської міської ради Олега Шеремета. Вони готові й надалі підтримувати молодіжні ініціативи. Зокрема, йшлося про організаційну підтримку проведення міжвузівського турніру КВК.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська обласна рада ...
Наступна новина: ЛНУ закликає українські ...

КОМЕНТАРІ