На Тернопіллі велосипедиста Романа Луцишина привітали з перемогою на Кубку світу

На Тернопіллі велосипедиста Романа Луцишина привітали з перемогою на Кубку світу

27.01.14 20:21 0 816
В управлінні з питань фізичної культури і спорту Тернопільської облдержадміністрації відбулась зустріч з Майстром спорту України міжнародного класу Романом Луцишиним, який днями повернувся із міста Гвадалахара (Мексика), де став бронзовим призером ІІІ етапу Кубка Світу з велосипедного спорту на треку.

Романа Луцишина та його тренера Володимира Павелка привітали начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Ігор Підгайний, начальник обласного відділення Комітету фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Бірюков, заступник директора обласної школи вищої спортивної майстерності Наталія Марфіян.

Ігор Васильович вручив спортсменові нагороду програми «Герої спортивного року Тернопільщини 2013 року» у номінації «Найкращий спортсмен року». Вітаючи номінанта, очільник обласного спорту запевнив, що в області будуть створені всі умови, щоб Роман досягав високих результатів на міжнародних змаганнях і з впевненістю готувався до літньої Олімпіади в Ріо-де-Жанейро 2016 року. Спортсменові встановлено стипендію облдержадміністрації.

Як ми вже повідомляли, за підсумками трьох етапів Кубку світу з велосипедного спорту на треку, перший з яких в листопаді минулого року проходив у місті Манчестер (Великобританія), другий – на початку грудня у мексиканському місті Агуаскальентес, а третій – щойно завершився в Гвадалахарі, Роман Луцишин очолив список лідерів у Кубку світу у груповій гонці на очки (point race). Йому вручено білу майку лідера, в якій він виступатиме на наступних етапах Кубку світу.

За словами Романа Луцишина, наступним його стартом буде ІV етап Кубку світу у місті Калі (Колумбія), що відбудеться наприкінці лютого.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ