У Волинській області рятувальники прозвітувались про результати діяльності у минулому році

У Волинській області рятувальники прозвітувались про результати діяльності у минулому році

27.01.14 11:12 0 779
22 січня відбулась нарада з підбиття підсумків діяльності Ратнівського районного відділу У ДСНС України у Волинській області за 2013 рік та визначення завдань на 2014 рік.

Керував нарадою перший заступник начальника управління У ДСНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Ростислав Демчук, серед присутніх були також: заступник голови Ратнівської РДА Микола Михалевич та завідувач сектору з питань цивільного захисту РДА Сергій Бойко.

На засіданні обговорили багато питань, серед яких і посилення контролю за станом забезпечення цивільної та техногенної безпеки об’єктів району, активізація проведення роз’яснювальної роботи серед населення району щодо попередження виникнення пожеж в житловому секторі, покращення стану боєготовності місцевої пожежної охорони району та створення нового підрозділу МПО Видраниця у новому році.

У підсумку Ростислав Петрович Демчук позитивно оцінив діяльність рятувальників району та подякував особовому складу підрозділу за проведену роботу у 2013 році.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ