Хмельницька область: рятувальники перевірили гуртожитки та підвальні приміщення багатоповерхівок на відповідність вимог пожежної та техногенної безпеки

Хмельницька область: рятувальники перевірили гуртожитки та підвальні приміщення багатоповерхівок на відповідність вимог пожежної та техногенної безпеки

27.01.14 11:50 0 642
З метою попередження пожеж, а також загибелі людей на них, як на кшталт, пожежа 8 січня у м. Харкові на території заводу «Хартрон», внаслідок якої загинуло вісім осіб, працівники Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області разом із правоохоронцями, представниками житлово-комунального господарства та журналістами проводять позапланові рейдові перевірки гуртожитків та підвальних приміщень багатоповерхівок на відповідність вимогам пожежної та техногенної безпеки.

Особливу увагу звертають на шляхи евакуації, стан електропостачання, забезпечення первинними засобами пожежогасіння, а також на необхідність обмеження доступу сторонніх осіб (безхатченків) у підвальні приміщення для недопущення пожеж. Також, під час проведення роз’яснювальної роботи мешканців гуртожитків та багатоповерхівок рятувальники інформують про загибель людей на пожежах, проводять інструктажі та наголошують на необхідності дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті та при користуванні електропобутовими приладами.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій вкотре звертається до громадян, керівників установ та організацій із проханням привести в належний протипожежний стан приміщення, дотримуватись основних вимог пожежної безпеки і навчатись перегороджувати шлях розлюченому полум'ю.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ