В Чернігівській області рятувальники провели навчання з відпрацювання дій щодо гасіння пожеж у багатоповерхівках в умовах морозів

В Чернігівській області рятувальники провели навчання з відпрацювання дій щодо гасіння пожеж у багатоповерхівках в умовах морозів

27.01.14 20:46 0 826
За прогнозами синоптиків, на Чернігівщині найближчими днями температура повітря понизиться до мінус двадцяти градусів та нижче. У зв’язку з цим Управлінням ДСНС України у Чернігівській області 24 січня проведено навчання з відпрацювання навичок і дій щодо гасіння пожеж та рятування людей у багатоповерхових будівлях в умовах низької температури повітря.

За задумом навчань загоряння трапилося у одній з кватир на 5 поверсі багатоповерхівки. Вогонь миттєво охопив оселю, через що мешканці квартири опинилися у вогняній пастці та з вікон кличуть на допомогу. Крім того, пожежа створює загрозу сусіднім помешканням.

У навчаннях, що очолив начальник обласного Управління ДСНС Володимир Шулюк, брали участь співробітники апарату Управління та пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру. Рятувальники відпрацювали способи рятування людей за допомогою автодрабини та спеціальних нош, а також тактику гасіння пожеж в умовах сильних морозів.

За оцінкою спостерігачів навчань, не дивлячись на 17 градусний мороз, рятувальники діяли оперативно, професійно грамотно та з дотриманням вимог техніки безпеки.

У ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ