Чернігівська область: пічне опалення призводить до пожеж

Чернігівська область: пічне опалення призводить до пожеж

27.01.14 16:52 0 763
У зв’язку з різким зниженням температури повітря, населення намагається обігріти своє помешкання та масово використовує пічне опалення, що підвищує ризик виникнення пожеж. Так, у Чернігівській області порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення призвело до дванадцяти пожеж за останній тиждень.

До Служби порятунку "101" на початку тижня надійшло повідомлення про пожежу дачного будинку у смт Замглай Ріпкинського району. За вказаною адресою прибули рятувальники та швидко загасили пожежу. Вогонь встиг знищити покрівлю будівлі по всій площі та пошкодити перекриття.

Друге повідомлення про пожежу літньої кухні у м. Бахмач надійшло до Служби порятунку "101" днями о 01:40. Оперативно до місця події прибув пожежно-рятувальний підрозділ з районного центру. Пожежу локалізовано о 01:59 та остаточно ліквідовано о 02:45. Вогонь встиг пошкодити 2 кв. м перекриття будинку.

Ще один випадок трапився у с. Білошицька Слобода Корюківського району. Повідомлення про пожежу житлового будинку надійшло до Служби порятунку "101" о 01:44. Рятувальники оперативно прибули на місце події та швидко загасили пожежу. Вогнеборці врятували приватний житловий будинок та дві господарчі будівлі від знищення пожежею.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через 5 років армія ...
Наступна новина: На Грушевського силовики ...

КОМЕНТАРІ