У Львівській області Михайло Блавацький закликав представників ЗМІ ширше висвітлювати проблеми та потреби Майдану

У Львівській області Михайло Блавацький закликав представників ЗМІ ширше висвітлювати проблеми та потреби Майдану

27.01.14 16:45 0 705
24 січня 2014 року комендант Штабу національного спротиву, народний депутат від ВО "Свобода" Михайло Блавацький звернувся до журналістів із проханням більше висвітлювати об'єктивні потреби і проблеми Майдану. Зокрема, інформацію про блокування автомобілів, водії яких доставляють дрова, продукти харчування та медикаменти, що забезпечують життєдіяльність Майдану. Свободівець коротко повідомив, як минула на Майдані остання доба, та пояснив ситуацію, яка склалася на Львівщині.

"Представники ДАІ продовжують затримувати водіїв, для звільнення яких постійно доводиться відправляти народних депутатів. Все це збільшує тривалість доставки необхідних речей, яких потребують активісті. Така ж ситуація з вивозом побутових відходів. Компаніям, які здійснюють обслуговування, блокують виїзди з автопарків та позбавляють їх ліцензій. У період потужних морозів такі дії режиму створюють величезні незручності. Звертаюся до працівників ЗМІ з проханням детальніше висвітлювати ці факти, аби створити певний тиск на силовиків", – закликав свободівець.

Стосовно минулої доби Михайло Блавацький зазначив: "Учорашній день на Майдані, якщо порівнювати з попередніми, був більш-менш спокійним. Кількість нових поранених зменшилася, проте вони, на жаль, є. Силовики почали застосовувати нові гранати "Сірєнь-3" російського виробництва, що може викликати певні занепокоєння".

Щодо іншого Михайло Блевацький повідомив про позитивну ситуацію, яка склалася у Львівській області. Там шість районних рад ухвалили рішення про ліквідацію районних адміністрацій. "У таких районах створюватимуть районні виконкоми, склад яких поки що обиратимуть районні ради. Ці дії не є жодним державним заколотом. Просто тамтешня громада забажала створити пряме народовладдя, аби самим розбудовувати свій край. Громада бажає робити це так, як вона сама вважає за потрібне", – пояснив свободівець ситуацію, що склалася у Львівській області.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді внутрішні ...
Наступна новина: Через 5 років армія ...

КОМЕНТАРІ