На Львівщині голова Буської райдержадміністрації вийшов із Партії регіонів

На Львівщині голова Буської райдержадміністрації вийшов із Партії регіонів

27.01.14 15:22 0 733
24 січня 2014 року голова Буської райдержадміністрації Львівської області Володимир Сай, а також троє депутатів райради від Партії регіонів написали заяви про вихід із партії. Це сталося після того, як на позачерговій сесії Буської районної ради депутати оголосили свої вимоги до керівництва РДА, зокрема про їхній вихід із Партії регіонів.

Як повідомив заступник голови Буської районної ради свободівець Богдан Гринишин, на позачерговій сесії депутати підтримали рішення зборів депутатів усіх рівнів Львівської області, які відбулися 22 січня 2014 року в Києві. Зокрема, заявили про підтримку боротьби українського народу за збереження державної незалежності і суверенітету України, відновлення конституційного ладу та гарантування дотримання і непорушності прав людини і громадянина України.

На сесії також було висловлено недовіру голові Буської РДА Володимирові Саю (за це рішення проголосувало 28 депутатів із 54).

Депутати фракції ВО "Свобода" виголосили заяву, в якій закликали голову РДА та його заступників вийти з Партії регіонів. Після сесії Володимир Сай та його заступник Євген Кичурчак, який водночас є депутатом райради, принесли заяви про припинення членства в партії. Також написали заяви про вихід із Партії регіонів і депутати районної ради Василь Горошко та Мар'яна Діжак.

Після сесії на Майдані в Буську відбулося віче, на якому депутати оголосили громаді про ухвалені рішення.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Куцин: "Влада, ...
Наступна новина: Хто розсилає закарпатцям ...

КОМЕНТАРІ