Львівська "Свобода" закликає місцевих підприємців працевлаштовувати правоохоронців та військовослужбовців, які переходять на бік людей

Львівська "Свобода" закликає місцевих підприємців працевлаштовувати правоохоронців та військовослужбовців, які переходять на бік людей

27.01.14 08:48 0 996
Львівська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" закликає місцевий бізнес працевлаштовувати правоохоронців та військовослужбовців, які переходять на бік людей. четверо львівських "беркутівців" зробили мужній вчинок – написали заяви на звільнення з органів внутрішніх справ. Наше завдання – допомогти їм, зокрема працевлаштувавши. Про це 24 січня 2014 року повідомив голова Львівської міської організації ВО "Свобода" Маркіян Лопачак.

За словами націоналіста, повідомлення про звільнення правоохоронців, вихід народних депутатів з фракції Партії регіонів тощо працюють на ослаблення режиму.

"Влада опирається виключно на підтримку силовиків. Наше завдання – позбавити їх цього козиря. Ми володіємо інформацією, що охочих до звільнення з лав МВС та Збройних сил України – тисячі. Однак цих людей стримує зокрема й перспектива безробіття. Тому закликаємо підприємців максимально сприяти їхньому працевлаштуванню. Це надзвичайно важливо", – зазначив Маркіян Лопачак.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ