На Тернопіллі суд звільнив від кримінальної відповідальності активіста Штабу національного спротиву свободівку Марію Чашку

На Тернопіллі суд звільнив від кримінальної відповідальності активіста Штабу національного спротиву свободівку Марію Чашку

27.01.14 14:51 0 847
24 січня 2014 року відбулося заключне судове засідання у справі члена Штабу національного спротиву Тернополя свободівки Марії Чашки. Після низки допитів за рішенням судової колегії активістку тернопільського Майдану звільнили від кримінальної відповідальності.

"шнє рішення суду – це чергова перемога Тернополя. Це вагомий доказ того, що нам, українцям, не варто боятися. Якщо твоя справа правдива, а вчинки спрямовані на захист свого народу, то ворог не матиме аргументів проти. Дякую усім, хто підтримував мене у ході кримінальної справи, привертав увагу суспільства до неправомірних звинувачень. Крок за кроком ми подолаємо цей режим. Усі затримані політв'язні мають бути звільнені, а причетні до звірських знущань та убивств "беркутівці", а також їхні командири – покарані в повній мірі, без жодних поблажок та винятків", – зазначила Марія Чашка.

Нагадаємо, що Марію Чашку намагалися засудити за 341-ю статтею Кримінального Кодексу України ("Захоплення адмінбудівлі").

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Євромайдан SOS розшукує ...

КОМЕНТАРІ