Під час масових заходів під стінами облдержадміністрації Волині порушень громадського порядку не допущено

Під час масових заходів під стінами облдержадміністрації Волині порушень громадського порядку не допущено

27.01.14 19:44 0 812
Більше трьох тисяч волинян прийшли під стіни Волинської обласної державної адміністрації, аби висловити власну громадянську позицію. Активісти вимагали відставки керівників найвищих органів виконавчої та представницької влади. Завдяки злагодженим діям правоохоронців, порозумінню і взаємоповазі мітингувальників та працівників міліції порушень громадського порядку не допущено.

– Правоохоронці Волині у жодному випадку не перешкоджають проведенню мирних масових заходів, – наголосив начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Олександр Терещук, спілкуючись із громадянами. – Кожен може висловлювати свій протест щодо дій влади, однак це повинно відбуватися мирним шляхом, у межах чинного законодавства. Основне завдання міліції при цьому – охорона громадського порядку та безпека громадян.

Аби не допустити сутичок, із гучномовців, встановлених поблизу обласної державної адміністрації, лунали заклики до громадян із проханням не переступати межу Закону, зберігати спокій, бути взаємно ввічливими і тактовними, з повагою ставитися один до одного.

Після переговорів ініціативної групи із керівниками найвищих органів виконавчої та представницької влади заяви на звільнення написали голови облдержадміністрації та облради.

Близько 14:30 мітинг, проведений без порушень громадського порядку, завершився.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ