Звернення очільника міліції Львівщини Олександра Рудяка до громадян

Звернення очільника міліції Львівщини Олександра Рудяка до громадян

27.01.14 12:47 0 2904
Шановні мешканці Львова та області!

Я звертаюсь до Вас не із закликом, а з побажанням того, що на теренах нашою краю, спільними зусиллями, потрібно зберегти спокій і не допустити порушень громадського порядку.

У соцмережах та засобах масової інформації, зокрема, почали з‘являтися безпідставні повідомлення про нібито виїзди до Києва зі Львова співробітників патрульно-постової служби Залізничного райвідділу міліції та спеціального підрозділу судової міліції «Грифон». З метою недопущення провокацій, вкотре наголошую громаді Львівщини і громадянам України – львівська міліція працює в штатному режимі, забезпечує охорону адміністративних будівель, виконує свої функціональні обов’язки по дотриманню громадського порядку і недопущенню протиправних дій в регіоні.

Прошу всіх Вас, без виключення, не піддаватися на провокаційні повідомлення з приводу того, що міліціонери Львівської області збираються їхати до Києва. На теренах нашої області вистачає поставлених перед правоохоронними органами завдань, які ми вирішуємо у штатному порядку згідно передбачених вимог поставлених перед працівниками міліції законодавством. Ще раз наголошую на тому, що до Києва львівські правоохоронці не їдуть!

Міліція зобов’язана працювати і чітко виконувати свої обов’язки по забезпеченню безпеки наших громадян, їхніх домівок та майна. До цього часу міліція Львівщини не робила кроків, які могли б спровокувати невдоволення населення чи недовіру до роботи міліціонерів Львівщини у частині виконання поставлених перед ним законодавством України завдань, що могло б дати підстави для заяв, що міліція Львівщини виступає проти свого народу.

Ще раз закликаю всіх до виваженості і спокою. Якщо у громадян є бажання долучитися до охорони громадського порядку - ми не лише готові сприяти цьому, а й надати всі можливості для здійснення спільних заходів з охорони громадського порядку у місті Львові та населених пунктах області, щоб зберегти у цій непростій ситуації, яка склалася, взаєморозуміння і громадський спокій.

З повагою

Начальник ГУ МВС України

у Львівській області

Олександр Рудяк
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 3)

КОМЕНТАРІ