Звернення управління західного територіального командування внутрішніх військ МВС України до ветеранів ВВ та Національної гвардії України.

Звернення управління західного територіального командування внутрішніх військ МВС України до ветеранів ВВ та Національної гвардії України.

27.01.14 14:26 0 818
У складний історичний час, все українське суспільство, громадяни різних поглядів, національностей і релігій гуртуються навколо мирних відкритих прагнень українського народу до кращих традицій вільного волевиявлення, цінностей демократії та європейського вибору.

Звертаючись до Вас, ветеранів внутрішніх військ та національної гвардії України, хотілося звернути увагу, що громадськості нав’язується думка і пропагується ненависть до міліціонера та правоохоронної системи в цілому. Лунають заклики до непокори, окремі особи вдаються до погроз на адресу правоохоронців і навіть - до членів їх родин. Це все має ознаки злочину, а про моральну сторону таких вчинків нічого і коментувати.

Просимо і закликаємо не вдаватися до таких ганебних вчинків, відрізняти правдиву інформацію від тієї, що направлена на штучне формування суспільного невдоволення.

Наголошую, що військовослужбовці управління Західного територіального командування внутрішніх військ у своїй діяльності керуються вимогами Закону України «Про внутрішні війська Міністерства внутрішніх справ України».

Виконуючи завдання, покладені на внутрішні війська Законом України, ми повинні чітко забезпечувати конституційні права і свободи громадян, в тому числі і під час мирних зібрань.

Враховуючи Ваш багаторічний службовий та бойовий досвід у гарячих точках колишнього СРСР, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, здобутий авторитет та повагу серед суспільства, ми звертаємося до Вас з проханням надати допомогу командуванню військових частин внутрішніх військ МВС України у врегулюванні відносин з мітингувальниками та роз’ясненні важливості завдань, які виконують внутрішні війська МВС України, розблокуванні військових містечок та виїзних автомобільних шляхів для забезпечення повсякденної життєдіяльності військових частин, припиненні опору особовому складу, щодо входу та виходу на територію військових містечок, можливості виконання службово-бойових завдань служби з:

- конвоювання екстрадиції та охорони підсудних у всіх видах варт;

- патрульно-постової служби;

- служби з інкасації фінансових установ;

- служби з забезпечення угод безпеки об’єктів що охороняються;

- служби з охорони дипломатичних представництв та консульських установ.

Ми розраховуємо на Вашу підтримку та допомогу !

З повагою,

Начальник управління Західного територіального командування

внутрішніх військ МВС України

генерал-майор

Ю.В. Аллеров

23 січня 2014 року
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ